Rysningar...

Hej Hej, tänkte uppdatera lite nu fast jag egenligen skulle behöva sitta och hets plugga Historia till imorgon, men aja det kan vi ta senare. Hoppade Checken imorse innan jag åkte till skolan, finns verkligen inget bättre än att gå ut i stallet på morgonen, jag fullkomligt älskar det, så mysigt!

Men Nog pratat om det... Började med att rida fram honom innan jag börja hoppa, han kändes väldigt loss och fin, lite väl på hugget i galoppen kanske vilket gjorde det lite svårt att få honom till det där läget när han är helt loss och avslappnad. Men trotts det kändes ganska okej ändå. Hoppade sedan några enkla räcken på diagonalerna med både lång och kort anridning innan jag började hoppa serien. Även då var har riktigt på hugget, men det var bara att vara konsekvent och visa hur det skulle gå till, tillslut hoppade han även där i ett lite lägre tempo. Han blir väldigt lätt lite överladdad när det är lägre hinder och backar då inte riktigt av, men det är bara att jobba med det för att han ska ju vara så pass lydig att han kommer tillbaka även då.

Hoppade sen en lite serie, med bom-kryss ett galoppsprång -Oxer - två galoppsprång räcke. Hoppade väldigt fint, runda fina språng. Höjde upp oxer och räcket lite och han hoppade ännu finare. Avslutade sedan med att höja upp räcket ytterligare till 140cm, och shit vad han hoppade!!! Jag får rysningar av att sitta på denna häst, han hoppade galet fint! Mycket höjd och luft i språnget med härliga bakben, vad kan man mer önska?! Travade sedan av honom och avslutade sedan men att trava av honom i en ännu lite lägre form där han fick stretcha ut halsen och överlinjen och komma upp ytterligare lite med ryggen. Sedan fick han en liten avskrittning ute på vägen.

Ett lyckat hopp-pass med andra ord, en glad Susanne skyndade sedan för att hoppa in i duschen och bege sig till skolan, detta gjorde min jobbigaste skoldag mycket lättare! :)Kram Susanne


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0