(Går)dagens träning + dagens ridning

(gårdagens)Träning gick kanoners, Ruffe kändes super fin, hoppade upp sig fint, och det märks verkligen att han fått mer muskler, han orkar mycket mer, och allting har blivit så mycket lättare, han har ett ganska benigt utseende, men om man jämför med när han när han kom och nu är det stor skillnad, ibland är det bra att åka iväg och träffa folk som har set hästen med ett längre uppehåll imellan, dem ser skillnaden lättare, kan vara svårt att se själv ibland då man ser hästen varje dag, om man inte har tagit förre och efter bilder.

Hanna fråga om inte jag ville vara med på Maskeradhoppningen den 26 dec, ja varför inte, en rolig grej:) Men vad ska man klä ut sig till, jag som är så dålig på maskerad...Någon som har något bra förslag?

Sen behöver jag några fler till mitt lag än så länge är det bara jag, Karro(kiropraktorn) & troligtvis Ellen, med den lilla ponnyn i mitt stall, hoppas Hanna hittar någon som har lust att vara med!

Checken fick en tömkörnings pass på ridbanan, han var riktigt fin, gjorde lite skänkelvikning & öppna, samt en hel del övergångar.


Så här trött var jag igår, när jag satte mig ner och åt middag klockan 22.00, standard...

Dagens två ridpass: Checken fick en kort tur ut, tänkte rida ett lite hårdare pass imorgon, efter att vi varit på strömsholm.

Ruffe gick också en tur ut, han jobbade på så bra igår, trava lite på grusvägen, sen körde jag lite galopp på ängen, härligt härligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0