Dagens lilla tur

Red ut en tur på Checken idag endast skritt, men det var super härligt ändå! Han skötte sig bra, min fina kille.


Checken efter dagens lilla tur, tror han också uppskatta en tur ut i naturen:)

Kram Susanne

Nattfodring

NU ska jag ut i stallet och ge pållarna sista fodringen för dagen, alla är redan inne och Checken är färdig klädd i sin nattpyjamas.Kram Susanne

Halloj

Det var ett tag sedan sist, jag tappade all motivation till att skriva och det kändes bara inte bra, så jag tog en liten pause. Men så smått börjar suget efter att blogga komma tillbaka. Jag har lite roliga grejor på gång, men berättar inget fören det är helt klart.

Jag ska försöka komma tillbaka till bloggningen igen, dels för att jag tycker det är roligt men också för att det är otroligt bra och kunna kolla tilbaka på hur man har ridit tidigare, om man får en svacka eller liknande, om jag haft en dålig dag, ridningen har inte känts på topp eller liknande då hämtar jag nya krafter genom att läsa gammla inlägg som beskriver hur bra ridpasset gick och fina bilder som visar vad fin häst man egentligen har.Det kanske låter konstigt men jag tycker faktiskt att det fungera.Kram Susanne

det var på tiden...

Det var ett tag sedan, jag har fullt upp varje dag nu och bloggen hamnar lite efter. Men jag har hur roligt som helst, rida flera fina hästar om dagen, träna och träffa härliga människor, tillbringa stor tid i stallet, finns det något mer underbart? Nej jag tror inte det!

Skulle tränat hoppning med Checken idag men pågrund av att han tappade en sko när jag träna för Hanna igår så gick inte det, vilket var väldigt tråkigt då jag verkligen såg fram emot det. Men imorgon ska han skos igen. Fick istället hoppträna en av hästarna som Hanna hade till försäljning, en 5-årig hoppvalck. Ska nog terrängträna honom imorgon för Linn om jag hinner hem från hovslagaren förstås.


Dagens häst nr. 2

Kram Susanne

RSS 2.0